Koray Edin. 43 yaşında, evli ve 11 yaşında bir çocuk babası. Özel bir şirkette satış yöneticisi. Düğün günü çekilen bir fotoğrafı geçen yıl sosyal medyada yüzbinlerce paylaşım aldı. Bunun nedeni fotoğrafın Atatürk’e benzetilmesiydi.K endi fotoğrafının bu şekilde paylaşıldığını gören Koray Edin ve eşi. paylaşılan fotoğrafların altına sürekli yorum yazarak düzeltmek için ne kadar uğraşsalar da fotoğrafın Atatürk’e değil, Koray Edin’e ait olduğuna inandıramamışlar insanları. 
Reportare’ye konuşan ve Hala olayın şaşkınlığını yaşayan Edin, “Şaka gibi, bir bakıyorum hiç beklemediğim yerlerden tweetler, fotoğraflar geliyor.”dedi. Edin; fotoğrafın öyküsünü ise şöyle anlattı: “Bu bizim nikahımızdan sonra İstiklal Caddesi'nde eşimle yürürken çekilen bir fotoğrafımızdan bir kesit. 24 Ağustos 2003. Fotoğrafla oynayan da benim bu arada. Bir 10 Kasım günü instagram'da "Atam İzindeyim" diyerek paylaştım. Kendimi Atatürk'e benzetmek aklımdan bile geçmemişti. Elimde sigaram olduğu için Atatürk'e mesaj gönderme duygusu içerisinde öylesine bir paylaşım yaptım. İlk anda nasıl tepkiler geldi bu paylaşıma? Arkadaşlarım beğendiler falan derken, kısa süre içerisinde bir sürü mesaj gelmeye başladı. "Ya Koray senin fotoğraf her yerde paylaşılmaya başlandı, millet profil fotoğrafı yapıyor" falan şeklinde" beni haberdar ettiler. Hatta Pascal Nouma bile altına "İşte karizma budur" yazıp Atatürk zannederek paylaşmıştı. Hızla çoğaldı tabi.”

Edin, “Eşim bir fotoğrafın altına "Arkadaşlar bu Atatürk değil, benim kocam" yazmasına rağmen insanları inandıramadı. Bir taraftan da hayatımıza bir keyif de getirdi.”diye konuştu.(Kaynak:reportare)