Ay Işığı Derneğinden İftar

Düzce Ay Işığı Derneği düzenlediği iftar yemeği ile Düzce'nin idari ve sivil kadrolarını bir araya getirdi. İftara Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül, sivil toplum örgütü temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Düzce Ay Işığı Derneği Başkanı Abdulvahap Özen iftarın amacının Düzce'nin idari ve sivil toplum kadroları, kamuoyunu ve gündemi oluşturan kadrolarını bir araya getirmek olduğunu söyledi.

 

 



Özen, “Dernek olarak farklılık gözetmeden, farklılıkları bir kenara bırakarak bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Yararlı işler yapmaya çalışıyoruz. “2 günü birbirine denk olan ziyandadır” hadisini baz alarak her gün üzerine bir şeyler koymaya çalışıyoruz. Düzce'den, Düzce dışına giden öğrencilere burs veriyoruz. Muhtarlar aracılığı ile yardıma muhtaç ailelere destek olmaya çalışıyoruz. Resmi kurumlarında talepleri olduğu zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

 



Düzce Ay Işığı Derneği'nin düzenlediği iftarın ardından ilahi grubu tarafından ilahiler söylenirken semazenlerin gösterisi büyük beğedi topladı.

 

Haber: M. YILMAZ