Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Yığılca'nın Hoşafoğlu Köyü'nde yaşanan ve 3 kardeşin hayatını kaybetmesine neden olan yangının ardından taziye mesajı yayımladı.
Başkan Dursun Ay, mesajında şu ifadelere yer verdi:



“Yığılca ilçesine bağlı Hoşafoğlu köyünde 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Muhammet Korkmaz'a ait evde çıkan yangında  3 evladımızın hayatını kaybettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Hayatını kaybeden çocuklarımıza Allah’tan rahmet,  yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ayrıca yangından yaralı olarak kurtulan baba Muhammed Korkmaz’a acil şifalar diliyorum. Korkmaz ailesinin yanındayız. Belediye olarak ne gerekiyorsa yapılacaktır.”

“Korkmaz ailesinin acısı hepimizin acısıdır”

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü de Yığılca Hoşafoğlu Köyü'nde meydana gelen ve 3 kardeşin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kahreden yangının ardından taziye mesajı yayımladı.
Özlü mesajında, "Yığılca ilçemiz Hoşafoğlu Köyü'nde çıkan yangında, gencecik üç evladımızın hayatını kaybettiğini büyük bir acı ile öğrendim. Miniklerimize Allah’tan rahmet tüm akrabalarına başsağlığı diliyorum. Ayrıca yangından yaralı olarak kurtulan Muhammed Korkmaz kardeşime de Allah’tan acil şifalar dilerim. Korkmaz ailesinin acısı hepimizin acısıdır. Aile için gereken neyse valiliğimiz ve belediyemiz tarafından yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

“Hepimizin başı sağ olsun”

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ise, şunları kaydetti:
“Yığılca Belediyesi olarak kardeşimizin maddi ve manevi olarak yanında olduğumuzun bilinmesini isterim. Ne yaparsak yapalım belki acımız hafiflemeyecek, ancak yaraya bir merhem olur düşüncesindeyiz. Yangın felaketi üzerinden belediyemize bazı kişilerce yıpratma ve karalama çalışmaları yapıldığını görüyorum ve üzüntü ile karşılıyorum. Belediyemiz adına yalan haber yapanların kanuni olarak takipçisi olduğumuzun bilinmesini isterim. Yaşanan bu elim kaza toplumumuzu derinden yaralamış olup, bu acı vakayı siyasi malzeme olarak kullanıp nemalanmaya çalışanları da önce hakkın terazisine daha sonrada vatandaşlarımın gönül terazisine havale ediyorum. Yığılca Belediyesi olarak ekiplerimiz yangına zamanında müdahale etmiş olup, örnek bir çalışmayla, Düzce İtfaiyesi ile koordineli bir çalışma gerçekleştirmiştir. Buradan Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Elim kazada hayatını kaybeden üç yavrumuza Allah'tan rahmet, geride kalanlara da sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”


Haber: C. ÜSTÜNER

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8