Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Öncü TV’ye gelerek Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Ay, Öncü TV’ye bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

“Çalışmaların devamını diliyorum”
Açıklamalarda bulunan Başkan Ay, şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bundan önce televizyonu bu hale getiren , vermiş olduğu hizmetlerden dolayı arkadaşımızı çok teşekkür ederiz. Aile olarak televizyonu, radyoyu ve gazeteyi bu noktaya getirdi. Düzce insanımızın doğru haber alma konusunda gayretler sarf etti. Tabi ki bu arkadaşımızın eğitim camiasında da işleri var. İşlerinin yoğunluğundan dolayı kendisiyle görüştüğümüzde basından ayrılacağını, devredeceğini bana kendisi söyledi. Ben de bu zamana kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkseven ailesi Düzce’de geniş bir ailedir. Ben, yıllar öncesinden beri baba hacı ağabeyi tanıyorum. Kendisinin çocuklarını nasıl bir disiplinle eğittiğini, hala babasının sözünün geçtiğini biliyorum. Babayı dinlemek ailede önemli bir şey, bizim geleneklerimizde olan bir şey. Türkseven ailesinin de bu gazeteyi, radyoyu, televizyonu daha ileri noktalara taşıyacağından hiçbir şüphem yok. Biz de belediye olarak burada yapılan hizmetlerin burada yayınlanacağına inanıyoruz. Halkımızı doğru bilinçlendireceklerine inanıyoruz. O yüzden ben tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun diyorum. Çalışmaların devamını diliyorum.”



 “Aynı şekilde devam ederiz”
Yerel seçimlerde aday olma konusuna da değinen Başkan Ay, şu cümleleri kullandı:

“Bu soruyu bana çok soran arkadaşlarımız oluyor. Ben şu an belediye başkanıyım ve görevimin başındayım. Belediye başkanına ben bu soruyu sormanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Biz çünkü görevimizin başındayız. Bize görevine devam denirse biz halkımıza hizmet etmeye devam ederiz. Eğer biz değil de başka bir arkadaşımıza görevi layık görürlerse biz yine partimizde çalışmalarımıza aynı şekilde devam ederiz.”

“Vatandaşımızın isteklerine göre bu şehri yöneteceğiz”
Vizyon konusunda konuşma yapanlara da seslenen Başkan Ay, şöyle konuştu:

“Bazı kişilerden duyuyorum. Belediye başkanı çalışıyor ama bunda bir vizyon yok diyen arkadaşlarımız varmış. Vizyonun ne anlama geldiğini açıkçası ben çok merak ediyorum. Biz bir film artisti falan değiliz. Biz belediye başkanıyız, çalışıyoruz, çalışanlarımız var, belediyenin şirketleri var, Düzce’nin sorunları var ve biz bunlara eğiliyoruz. Ben gece gündüz arazide çalışıyorum. Bana verilmiş bir görev var, görevi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Dolayısıyla vizyondan kişilerin ne anladıklarını ben bilemiyorum. Biz burada ilkeli olarak vatanımıza milletimize hizmet etmeye çalıyoruz. Burada belediyenin bir ekonomisi var, bunu yönetiyoruz, bu az bir bütçe değil. Belediyemizin yaklaşık bin 200 çalışanı var. Bu çalışanların maaşını gününde ödemek için gayret sarf ediyoruz. Şu an belediyemizde bütün birimleriyle birlikte yaklaşık 19 müdürlüğümüz var. 19 müdürlük en az 40-50 noktada çalışma yapıyor. Yani biz işimize bakıyoruz, çalışıyoruz. Burada Ruhi Kurnaz döneminden kalma belediyenin bir cipi var, onu tamir ettirdim ve biniyorum. Bundan gurur duyuyorum. Önemli olan araç değil, aracın içindeki makam sahibinin olaylara hakimiyetidir. Düzce’nin belediye başkanı olarak demokrasiyle yönetilen bir sistem içerisindeyiz. Vatandaşımızın isteklerine göre bu şehri yöneteceğiz.”

Haber: M. AYDIN