Yolların dar olması ve kaldırımların olmaması nedeniyle Aydınpınar Caddesi'ni kullanan vatandaşlar sıkıntı yaşıyor. Özellikle yayalar, bisikletliler ve motorbisikletliler için ciddi sıkıntılar oluşturan yol üzerinde işlerinden gelen vatandaşlar ve okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklar zor anlar yaşıyor. Çift şeritli olan yolda araçlara yayalarda eklenince zaman zaman kazalarda meydana geliyor.

Bu zamana kadar Aydınpınar sakinleri kaldırım yapılması noktasında açıklamalarda bulunmuştu ama kaldırım sorunu bir türlü sona ermedi.

Yolu kullanan vatandaşlar da daha önce yaptıkları açıklamalarda “Biz bu yolu devamlı kullandığımız için yaşanan sıkıntıları da görüyoruz. Gerçekten bisiklet kullananlar ve yayalar yol üzerinde ciddi sıkıntılar yaşıyor. Artık yol üzerinde çalışma başlatılması gerekiyor. Yola ya yaya kaldırımı yapılsın, ya da yol üzerinde genişletilme çalışmaları yapılsın.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu zamana kadar bu konuda çalışma yapılmazken kaldırım konusunda Aydınpınar yolunu kullanan mahalle sakinlerinin ve yayaların sorununun ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor.