Düzce Kent Konseyi Genel Kurulu tarafından görüşülen ve tavsiye kararı ile İl genel Meclisinde görüşülmesi talep edilen “ turizm alanlarına ulaşım” konusu ve köylerdeki sağlık evlerinin tespit edilerek durumları hakkında bilgi verilmesi ile ilgili İl genel Meclisi komisyonlarından bir türlü rapor çıkmadı.
“Komisyonların çalışmalarının devam ettiği gerekçesi” ile 2 aydır geri gönderilen talepler yine bir sonraki aya sarktı.
Düzce Belediyesi Kent Konseyi’nin Vali Adnan Yılmaz’ın katılımı ile yaptığı Kasım ayı toplantısında Düzce’nin turizm potansiyellerinin ortaya çıkarılması için turizm alanlarına giden yolların mutlaka düzeltilmesi gerektiği üzerinde durulmuş ve tavsiye kararı ile İl genel Meclisi’nde görüşülmesi kararı alınmıştı.
Yine köylerdeki sağlık evlerinin tespit edilmesi ve durumu hakkında bilgi verilmesi için kasım ayındaki görüşmelerde çevre ve sağlık komisyonu ile köye yönelik hizmetler ve tarım komisyonlarına havale edilmişti.
Ancak kasım ve aralık ayı toplantılarında ilgili komisyonlara gönderilen ve bir sonraki yıla kalan raporlar için ocak ayı görüşmelerinde bir netice çıkmadı ve 3. Kez havalesine karar verildi.

 

Haber; S. KAŞKIR