Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile Düzceliler'in en çok tercih ettiği haber sitesi olan www.oncurtv.com 2018'i yine liderlikle kapattı.

14 Eylül 2018 tarihinde Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü Medya Grubu'nun internetteki yüzü olan oncurtv.com, Düzce'nin en kapsamlı haber sitesi olarak verdiği hizmetin karşılığını her gün artan kullanıcı sayısı ile alıyor.

Geride bıraktığımız 2018 yılında ortalama her ay 2.5 milyonun üzerinde tıklanma alan oncurtv.com Google Analytics rakamları göz önüne alındığında Düzce'de aynı kulvardaki diğer siteleri büyük farkla solladı.



Yerel ve ulusal gündemde öne çıkan tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına takipçilerine ulaştıran Öncü TV'nin internet sitesi; eğitim, spor, ekonomi, sağlık ve çevre gibi kategorilerle kullanıcılarına zengin içerik sunuyor.

Video haberleri, tanınmış isimlerin hayatlarına yer verilen biyografi köşesi ve Öncü TV ile Öncü Radyo'yu canlı takip imkanı sağlayan bölümleriyle oncurtv.com'a aylık ortalama 300 bin giriş yapılıyor. Öncü'yü takip edenler bir de ortak noktada buluşuyor. Sayfaya giriş yapanlar ortalama 2 dakikayı aşkın süre oncurtv.com'da kalıyor.

Güçlü altyapısı ile kullanıcılarına hızlı ve sorunsuz haberler ulaştıran Öncü, "Öncü Haber" uygulaması ile de akıllı telefonlar üzerinden vatandaşlarla buluşuyor.

Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, tüm donanımını yenileyen Öncü TV, karasal yayının dışında Artı Medya Uygulaması üzerinden de akıllı telefon ve televizyonlarda izlenme imkanı sunuyor.

Yıllardır izleyici, dinleyici ve okurlarına en iyi hizmeti verme hedefiyle çalışan Öncü Medya Grubu, sektördeki sürekli başarısını 2019'da da sürdürecek.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ