AK Parti’nin yerel seçimler öncesinde adaylık konusunda önemli çalışmalar yaptığı şu günlerde Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap da Öncü TV’ye gelerek Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven ve Öncü Medya Grubu Genel Müdürü Murat Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında geliş amacıyla ilgili açıklamalarda bulunan Azap, “Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Geliş amacımız Öncü TV’ye bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilemek ve Faruk Bey’e hayırlı olsun dileklerinde bulunmaktır.” ifadelerini kullandı.



“Önümüzdeki süreçte inşallah onları tamamlayacağız”
İlçede yaptığı çalışmalara da değinen Azap, şöyle konuştu:

“Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Yarım kalan işlerimizi tamamlıyoruz. Biliyorsunuz hem mevsim itibariyle hem de dönem itibariyle sona yaklaşıyoruz ve toparlanma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız işlerin son rütujlarını yapıyoruz. Yol ve diğer çalışmalarda sona yaklaştık. Önümüzdeki süreçte inşallah onları tamamlayacağız.”

Yerel seçimlerde aday olacağı konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Azap, adaylık konusunda sinyal vererek “Şu an aday adayı olma niyetimiz var. Sonrasını süreç belirleyecek. Bakalım ne olacak? Şu anda kesin konuşmak yersiz olur.” şeklinde konuştu.


Haber: M. AYDIN