Aziziye Mahallesi’nde bulunan Aziziye-Kiremit Ocağı Mezarlığında Aziziye Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Mezarlık Mevlid-i Şerif programının 6.sı yapıldı.



İl Müftülüğünde görevli Vaiz Ömer Meydan’ın konuşması ile başlayan mevlid programında Kur’an-ı Kerim alanında Türkiye derecesi yapan hafızlar Kur’an-ı Kerim tilaveti sundular. Programa vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Mevlid-i Şerif programında Dünya Kur’an okuma 1.si Mehmet Bilir ile Dünya 2.si Adem Bilir ve Kurra Hafız Yavuz Mutlu yer aldı.
Mevlid-i Şerifte vatandaşlara yemek ikramı yapıldı. Aziziye Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı Hasan Arslan, programla ilgili olarak şunları söyledi.



“Programımız vatandaşların yardımıyla organize ediliyor. 6.sını yaptığımız programı bu şekilde her sene yineleyeceğiz. Talep gittikçe artıyor. Derneğimizin faaliyetleri bundan ibaret değil, Düzce’nin neresinde olursa olsun biz cenazelere giderek taziye çadırı kuruyoruz. İkramlarda bulunuyoruz. Bizim sıkıntımız bize ulaşılmaması. Bize ulaşana biz dönüş yapacağız.”Program dualarla son buldu.

Haber;Y.SEVER