Aziziye Mahallesindeki 955’inci sokak adeta unutulmuş bir sokak. Mahallenin diğer sokakları asfaltlanmış, doğalgaz hatları döşenmiş ancak 955. Sokakta herhangi bir çalışma yok. İrfan Sakarya isimli vatandaş 2008 yılında Aziziye Mahallesi 955.’inci Sokağa apartman inşaatına başladı. Başladı başlamasına da sonradan bin pişman oldu. 
2011 yılında apartmanın inşaat işlerini tamamlayan İrfan Sakarya 22 Eylül 2011 tarihinde Dergaz’a başvurarak doğalgaz hattı talebinde bulundu. Yetkililer, 2 ay sonra doğalgaz hattı bağlama sözü verseler de aradan geçen 1 yıla karşı herhangi bir çalışma yapılmadı. Apartmana doğalgaz tesisatını döşenmesine karşı bütün bir kışı soba ile ısınarak geçiren Sakarya, mağduriyetini dile getirmek için enerji piyasası düzenleme kurulu başkanlığına hatta başbakanlığa kadar dilekçe yazdı.
Sokağa 20 metre uzaklıkta bulunan doğalgaz hattına bağlanmak istediğini ifade eden Sakarya, şimdi yetkilere sesini duyurmak istiyor.
Yalvarmam Mı Gerekiyor?

 Sakarya, “Bu sokakta ne doğalgaz var, ne sokak tabelası ne de asfalt. Dergaz’a 2011’in 8. Ayında başvurdum. “Kasım ayında geleceğiz” dediler ama gelen yok. Düzce’nin en büyük mahallesi olarak Aziziye’yi biliyordum ancak Aziziye’nin her noktasında gaz var ama bu sokakta yok. Doğalgaza uzaklığımda 20 metre. Ne zaman gitsem boş çevriliyorum. Başbakanlığı da EPDK’ya da dilekçe yazdım. Yetkililerle de görüşüyorum hiçbir geri dönüş olmuyor. Onca masraf ettim ev yaptım, tesisatı döşedim neden içinde soba yakayım? Yetkililerden artık rica ediyorum yalvarmam mı gerekiyor? Gelip biran önce yapsınlar istiyorum.”şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR