Geçen akşam 17. Geleneksel Ordulu Karadere Kuran-ı Kerim programı yapılırken programın ardından yaşananlar dikkatlerden kaçmadı. Programa katılan protokol üyelerinden AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay ve  AK Parti Cumayeri ilçe Başkanı Musa Birdal eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in babası Şaban Keleş’i evinde ziyaret etti.

Protokol ziyareti sırasında samimi anlar yaşanırken Mehmet Keleş’in de misafirleri gülerek karşılaması dikkatlerden kaçmadı. Bu ziyaret akıllara Mehmet Keleş yerel seçimlerde yeniden aday olacak mı sorusunu getirdi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili düşüncelerini dile getirerek “Düzce Valimiz Dr. Zülkif Dağlı, Milletvekillerimiz Fahri Çakır, Ayşe Keşir, Cumayeri İlçe Başkanı Musa Birdal ile birlikte Düzce Belediyesi Eski Başkanımız Mehmet Keleş’in babası Şaban Keleş hocamızı ziyaret ettik. Sayın hocamıza Yüce Allahtan sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” İfadelerini kullandı.

Haber: M.AYDIN