Madde bağımlılığına karşı mücadele çalışmaları kapsamında hazırladığı "Bağımlılık Tanı ve Tedavi Merkezi Projesi"ne yer arayışları sürüyor.  
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Valilik işbirliği ile 2015 yılı başında kurulan komisyonun başlattığı çalışmalar sayesinde yapılan tespitlerin sonuçları değerlendirildi. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından da yürütülen çalışmalar sayesinde diğer örnekleri yataklı tedavi sağlayan projenin Düzce'de de hizmete girmesi amacıyla mesken tespiti için araştırmalar yapıldı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteği ile hazırlanan proje Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın da desteğini kazanarak 164 bin TL hibe almaya hak kazandı ve bu sayede tedavi merkezinin kurulması için bina talebinde bulunuldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, konuyla ilgili olarak Mavi Hilal Konutları girişinde bulunan idari binanın incelenmesini ve ihtiyacı karşılayacak kapasiteye sahip olması halinde merkezin orada kurulabileceğini belirtti.
Bu çalışmaya paralel olarak hazırlanan ve okullarda düzenlenecek tiyatrolar ile madde bağımlılığına dikkat çekmek amaçlı girişimleri kapsayan proje de hak ettiği 96 bin TL hibe ile Eylül ayında faaliyetlerine başlayacak.
Hatırlanacağı gibi projenin ilk adımı olarak Sağlık İl Müdürlüğünden ekiplerle birlikte çeşitli mahallelerde madde bağımlılığına karşı bilinçlendirme seminerleri düzenlenerek farkındalık yaratılması amaçlanmıştı.