Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Belediye'ye yaptığı ziyarette sitenin sıkıntılarını  Belediye Başkanı İsmail Bayram'a iletti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Belediye Meclisi'nde de görüşülen Küçük Sanayi Sitesi'ne verilecek otobüs hattı için Bayram'dan talepte bulundu.Kurulması planlanan petrol istasyonu için de daha önce onay çıkmadığını fakat petrol istasyonunun yerinin değiştirildiğini ve şimdiki durumunun kimseye rahatsızlık vermediğini ifade eden Bakan, Bayram'dan bölgenin incelenmesi konusunda talepte bulundu.

Eski sanayi diye bilinen sanayinin de artık KSS'ye taşınmasını isteyen Bakan, Bayram'dan konuyla ilgilenmesini ve bir an önce çözüme kavuşmasını istedi. Kendisi hakkında çıkan haberleride Bayram'a ileten Bakan, görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve konuşulanların gerçeği yansıtmadığını vurguladı. KSS girişi için çalışmalarının devam ettiğini belirten Bakan, kendine güvenenleri mahçup etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı açıklamada konuşulanların ne olduğunun önemli olmadığını, herkesin her yerde herşeyi söylediğini ifade etti. Bayram, Bakan'ın taleplerini değerlendireceklerini ve gerekenin yapılacağını sözlerine ekledi.