İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun şahitlik yaptığı düğünde Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu’nun oğlu Furkan Ustaoğlu ve Amasyalı iş insanı Sezai Armağan’ın kızı evlendi. Genç çiftin nikahını Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kıydı.



D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğün merasimine, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı DursunAy ve birçok ilden misafir katıldı.



“3 çocuk nasihatini hatırlatıyorum”
Genç çiftin nikahının kıyılmasının sonrasında evlilik cüzdanlarını vermeden bir konuşma yapan Soylu, şu tavsiyelerde bulundu:

“Ustaoğlu ve Armağan ailelerinin bu güzel akşamlarında her birlikteyiz. Sevgili Tuğba, sevgili Furkan birbirinize çok yakışmışsınız. Alla nazarlardan saklasın. Mutlu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Mevlana evliliği tarif ederken hazreti peygamberin yolu olarak tarif etmiş. Bizler şahitler olarak sizin mutluluğunuz için dua ediyoruz. Örnek bir Türk ailesi olun, örnek bir Müslüman aile olun. Bu memlekete güzel evlatlar yetiştirin. Anneler, babalar, anneanneler, dedeler sizden kucaklarına torun getirmenizi istiyor. Allah size kötü gün göstermesin. Son olarak Cumhurbaşkanımızın 3 çocuk nasihatini hatırlatıyorum”









Haber: H.GÜRSOY