Düzce’de ithalat ve ihracat yapan sanayici için Ekonomi Bakanlığı yetkilileri Düzce’ye geldi.
 
Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir toplantı düzenleyen Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, “Ekonomi Bakanlığımızın ithalat genel müdürü bizimle beraber. Yaklaşık bugün 2.ikinci günleri. Düzce’de ki sanayi firmalarımızı ithalat ve ihracat yapan firmalarımızın devletimizin verdiği teşviklerden nasıl faydalanabileceklerini ya da nasıl teşviklerin olduğunu birebir görüşmelerle aktarmak için buradalar. Düzce için ve ülkemiz için yapılan her çalışmanın içinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Bakanlık Programının genel amacı yaklaşık 1 yıldır sürdürülen ve Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan teşvik ve imkanlardan sanayicilerin haberdar edilmesi. Bu 1 yıllık süre zarfında Düzce ile birlikte toplamda 54 vilayete gidildiğini söyleyen yetkililer, Bin 800’ün üzerinde firmayla birebir temasta bulunulduğunu söyledi. Firmalarla doğrudan yüz yüze görüşmelerde bulunmak istediklerini söyleyen yetkililer firmaların üretim koşul ve şartlarını da yerinde görmek istediklerini kaydettiler.
 
Ekonomi Bakanlığı İthalat Genel Müdürlüğü yetkililerinin Düzce’de sanayici iş adamlarıyla yaptığı toplantı sonrası yetkililer firmalarla temasa geçerek birebir görüştü.

Haber: A. SARI