Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ulaşımla ilgili çözüm vaatleri hayata geçmeyi beklerken, Belediye otobüs hatlarında yapılan değişiklik vatandaşlara eziyet olarak geri döndü. Şehir içi toplu taşıma hizmeti veren araçların aralıklarla gelmesi nedeniyle duraklarda bekleyen vatandaşlar, bir anda otobüse binince izdiham yaşanıyor. Özellikle Kalıcı Konutlar hattında sabah ve akşam iş çıkışı seferlerinde balık istifi yolculuk eden vatandaşlar, artık isyan eder duruma geldi.
Şikâyetleri sosyal platformlara da taşıyan vatandaşlar, haber merkezimize ulaşarak yetkililere seslerini duyurmak istiyor. Otobüste çektiği çileyi bizimle paylaşan bir bayan yolcu, “ biz her sabah işe geç kalmak, balık istifi gibi merkeze gelmek istemiyoruz. Bir tek bu otobüs değil, hepsi bu şekilde. Oturduğunuz yerden karar verip bizi her sabah ve her akşam bu eziyete zorluyorsunuz. Gerekli yerlere şikâyetimizi de bildirdik. Bir bayan olarak otobüste tanımadığım adamların arasında sıkış sıkış gitmek beni rahatsız ediyor. Yeter artık. Doğru düzgün halledin şu işi!” dedi.
Düzce’de şehir içi seferler hatları, sonu karakolda biten bilet kavgaları gibi vatandaşların son zamanlarda artan otobüs şikâyetlerine bir an önce çözüm isteniyor. 

Haber;S.KAŞKIR