Düzce Barosu hizmet binası bugün yapılan törenle açıldı. Törene Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, Anayasa Mahkemesi Üyeleri, Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulu üyeleri, Baro Başkanları, Milletvekilleri, savcılar, avukatlar ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, binanın açılmasında Baro Başkanı Ali Dilber’in büyük çabaları olduğunu ve kendilerinin de doğal olarak katkı sağladığını ifade etti.



Daha sonra konuşan Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, hizmet binasının alımında ve tefrişatında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti ve binanın yapısı hakkında bilgiler verdi.



Konuşmaların ardından Baro Binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından katılımcılar Baro Binasını gezerek Ali Dilber’den bilgiler aldılar. Baro binasını gezen protokol üyeleri daha sonra verilen kokteylde sohbet imkanı buldular.

BAZI HİZMETLER AKSADI
Düzce Barosu binasının açılışının gerçekleştirildiği sırada işlemleri için Düzce Adliyesi’ne giden vatandaşlar, bazı birimlerin kapalı olması nedeni ile mağdur olduklarını iddia etti. Televizyonumuzu arayan vatandaşlar, Baro binası açılışı nedeni ile bazı işlemlerini gerçekleştiremediklerini belirttiler.

Haber; R. BAL