TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

Yapılan toplantıda, 22 Ocak 2012 tarihinde milletvekilleri ile gerçekleştirilen kahvaltının değerlendirilmesi yapıldı. 11 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşecek Taner Özdeş Semineri ve aynı gün İzgören Akademi’den Barış Kılıçarslan tarafından verilecek seminerlerle ilgili hazırlıkların durumu hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Son dönemde soğuk kış günlerinin yaşanması nedeniyle kan bağışlarında düşüş yaşanması ve Kızılay’ın kan bağışı çağrısı yapması dolayısıyla Mart ayı içerisinde Kızılay’a Genç Girişimciler Kurulu'nun tüm üyeleri ile kan bağışı organizasyonu yapma kararı alındı. Young Ceo Club başkanı ve üyelerinin Mart ayı içerisinde Düzce’ye getirilmesi ve girişimcilerle buluşturulması için organizasyon çalışmalarının içerisine girilmesi kararı alındığı toplantıda, çok yakın zamanda TOBB Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ile ilgili girişimlerde bulunulması ve Ankara ziyareti gündeme getirildi. Genç Girişimciler tarafından okullarda girişimcilik seminerlerinin verilmesi ve bununla ilgi hazırlıkların yapılmasının da kararlaştırıldığı toplantıda Düzce'nin sorunları ile ilgili bir dosya oluşturulması, oluşturulan bu dosyaların milletvekilleri ile paylaşılması ve Başbakan’a iletilmesi kararı alındı.

Yeni oluşturulacak İl Genç Girişimciler Kurulunda çalışma komisyonlarının oluşturulması kararı alınarak, toplantıya son verildi.