MECLİS DOLANDIRILIĞA KARŞI BİLGİLENDİRİLDİ
Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı birinci birleşimi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve son günlerde giderek yaygınlaşan ‘Telefonla Dolandırıcılık’ filmi ile başladı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğünün, dolandırıcılıkla mücadele ve bilgilendirme kapsamındaki film gösteriminde dolandırılan bir ailenin başına gelenler gösterildi. 12 dakikalık filmde özellikle Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde çalışan hiçbir personelin, şahıslardan para talep etmediği, bankamatiklere yönlendirme yapmadığı vurgulandı. Film sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, telefon ve bankamatik dolandırıcılığına karşı herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtti.
İKİ ÜYE SEÇİLDİ
Düzce Belediyesi ‘Tarihi İpek Yolu’ için ‘İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği’ne üye oldu. Belediye Meclis üyeleri Kadir Badur ile Muzaffer Balkancı da Düzce Belediyesi adına birliğe üye seçildiler.
BASINA AÇIK VATANDAŞA KAPALI!
Öte yandan Ak Partili Meclis üyeleri Hasan Gündem, Hasan Küçük ve Dursun Ay imar görüşmelerinin vatandaşa ve basına kapalı olması içim meclise önerge sundu.  MHP Meclis Grup Başkanı Ercan Katırcıoğlu ise görüşmelerin hem vatandaşa hem basına kapatılmasına karşı çıkarak, şeffaflık uygulamasının devam etmesini istedi. Başkan Keleş de meclis görüşmelerin basına kapalı olmasına gerek olmadığını söyledi. Konuşmaların ardından birçok meclis üyesi görüşmelerin basına açık olmasını isterken, Başkan Keleş, imar görüşmelerinin sadece vatandaşa kapalı olmasını meclis onayına sundu. Talep oy çokluğu ile kabul edildi.