Ziyarete Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör yardımcıları Prof.Dr.Nigar Demircan Çakar, Prof.Dr.İsmail Ercan, Prof.Dr.Safinaz Ataoğlu, Doç.Dr. Recep Özmerdivenli, DÜ Tıp Fakültesi hastanesi Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Talat Bahçebaşı, Kaynaşlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli, Fen Edebiyat fakültesi Dekanı İlhan Genç, Adnan özçetin ve Alp Alper Şafak katıldı.

Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, basın yayın kuruluşlarıyla üniversite arasındaki ilişkinin önemli olduğunu vurgulayarak, bası ile ilişkileri sıcak tutmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.



Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, “Basın yayın kuruluşlarıyla ilişkilerimiz çok önemli çünkü üniversite olarak çok iş üretmemize rağmen kamuoyuna duyurmakta biraz eksik kalıyoruz. Bu eksikliğin bir kısmı bize ait. Basın Halka ilişkiler büromuzu çok verimli kuramadık. Bir kısmı da basın kuruluşlarına ait. Çünkü basın kuruluşları daha çok reyting getirecek haberlere odaklı çalışıyor. Öncü TV gibi basında lider bir kuruluşa dostluğumuzu pekiştirmek için bu ziyareti yapıyoruz.” Dedi.

Rektör Şerifoğlu ve beraberindeki heyet Öncü TV stüdyolarını gezerek teknik bilgi de aldı.

Haber; H. İŞCAN