Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ardından Avrupa ve Asya Yakası 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsünü yerinde gördü. Başkan Keleş’e Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz da eşlik etti. Köprü üzerinde çektiği fotoğrafları kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Keleş’in köprü için yorumu ‘Muhteşem Bir Eser’ oldu.



Başkan Keleş’in bu ziyareti daha önce Düzce’ye yapmayı düşündüğü yatırımlar için hem yurt içi olsun hem de yurt dışı olsun yaptığı ziyaretleri akıllara getirdi.



Keleş’in paylaşımı Düzce’de Asar Deresi üzerinde yeniden inşa edilen ve uzun süredir eksiklikleri tamamlanamayan Şaguç Köprüsü ile Selahattin Olcar Köprülerini hatırlattı. Başkan Keleş, Düzce’deki köprülerin inşasının her defasında Devlet Su İşleri tarafından gerçekleştirildiğini açıklasa da köprüler ‘Ramazan kafasıyla oldu’ yorumu uzun süre konuşulmuştu.

Düzce’ye uygulayacağı çalışmaları yerinde incelemeyi tercih eden bir politika izleyen Başkan Keleş’in bu ziyaretini ne amaçla yaptığı ise açıklanmadı.

Haber:Y.SEVER