Düzceli vatandaşların en şikayet ettiği konuların başını yol sorunu çekiyor. Özellikle kış aylarını çekilmez kılan bozuk yollar için bir türlü vatandaşın lehine bir çözüm sağlanamazken Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da Çamköy’de bulunan asfalt şantiyesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

“Amaç: Asfalt taleplerini eksiksiz şekilde karşılamaktır”
Başkan Ay burada yaptığı konuşmasında vatandaş cephesinden sürekli tepki ile karşılanan yol yapım çalışmalarına aralıksız şekilde devam edileceğini kaydederek, “Şantiyemizde asfalt ve hammaddesi üretimi devam ediyor, bu kapasite artarak devam edecek inşallah. Şantiyemizde çalışan personelimizden rezervlerimiz ve üretim kapasitemizin durumu hakkında bilgi aldık. Şimdi bahar ve yaz ayları boyunca alt yapı ve asfalt yapım işlerimize hız vereceğiz. Biliyorsunuz bizim şantiyedeki üretimlerimizden çevre il ve ilçeler de faydalanıyor. Amacımız bu verimliliği giderek artırmak ve Düzce’mizde öncelik olmak üzere asfalt taleplerini eksiksiz şekilde karşılamaktır” ifadelerinde bulundu.

Vatandaşın taleplerini aldı
Düzcelilerin daha önce yüksek güvenlikli kapının bulunması nedeniyle bir türlü ulaşamadığı Düzce Belediye Başkanlığı makamı hafta sonu vatandaşları ağırladı. Vatandaşın taleplerini alan Ay, kısa sürede çözüm üretilmesi konusunda da kurmaylarına talimat verdi.



Hizmetlerin daha verimli sağlanması adına vatandaş taleplerinin büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Ay şöyle konuştu:

“Belediyemizin çalışmaları vatandaş talebi doğrultusunda olmalıdır. Bu şehri yaşayan hemşerilerimizin çalışmalarımızın verimliliği konusunda söyleyeceği bir söz mutlaka olmalı. Onların talep ve önerileri bizim yol haritamızdır. Hükümetimizin de yerel yönetimler stratejisi doğrultusunda ‘milletin emrinde kutlu yürüyüşe devam’ diyerek devraldığımız bu bayrağı daha da üst seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Bugün de burada, yüzden fazla vatandaşımızı dinledik, taleplerini isteklerini not aldık. Hepsinin değerlendirilmesi ve çözüm üretilmesi noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Haber: Ö.YILMAZ