Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, bir dizi ziyaretler için bugün Ankara'ya gitti. Yerel Seçimler öncesi belediyenin çalışmalarını hızlandıran Ay, Ankara nezdindeki temaslarını da arttırdı.

Belediye Başkanı Ay'ın başkentteki ilk durağı Karayolları Genel Müdürlüğü oldu. Karayollarının Düzce Merkez, Gölyaka ve Kaynaşlı TEM bağlantı yollarına yönelik çalışmaları devam ederken, Düzce Belediyesi de terminal ile şehir merkezinin TEM Otoyolu’na bağlantısını sağlayacak kavşakta çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin bir çok noktasında devam eden yol çalışmaları, ulaşımda sıkıntılar doğururken, dört gözle açılışlar bekleniyor. Bu süreçte Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürü Öner Özgür'ü makamında ziyaret etti.


 

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Dursun Ay, şu ifadeleri kullandı: "Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 4. Bölge Müdürümüz Sayın Öner Özgür’ü ziyaret ettim. TEM Otoyolu ile şehir merkezimizin bağlantısını sağlayacak yollardaki çalışmaları ve Düzce'mizin çevre yollarının daha da gelişmesi adına yapılacak çalışmaları masaya yatırarak fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum."

Öte yandan Başkan Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte DSİ 5. Bölge Müdürü Murat Alp'i de makamında ziyaret etti. Ziyarette, Düzce'de devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Haber: C. ÜSTÜNER