Düzce Evsiz Depremzedeler Kooperatifi genel kurulu geniş katılımla yapıldı. Genel Kurul öncesi kooperatifin 234 ortağı hazirun cetvelini imzaladı. 

Genel kurulda açılış konuşmasını yapan Evsiz Depremzedeler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kılıç, genel kurula katılanla teşekkür etti.

Genel kurulu değerlendiren Başkan Kılıç, genel kurulu başka bir genel kurul olarak ifade ederek gerekçesini dile getirdi. Kılıç, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz genel kurulda ortaklarımıza herhangi bir arsanın varlığından, tapusunun olduğundan ne kadar parasının ödeneceğinden bahsedememiştik. 2014 yılında arsalarımızı aldık. Parasını da ödedik. Bu genel kurulda coşkuluyuz, sevinçliyiz. Arsalarımız belli tapuları var. Şimdi bu arsalarımızın üzerinde daha önceki çalışmalarımızdan da bildiğini üzere plan proje çalışmalarımızı ortaklarımızla beraber yapıyoruz. Bu genel kurulda inşaat yapım usulü, ortak ve konut iş yeri sayısı belirlenecek. Bir inşaat yapacağımızın bilinci ve özgüveni içerisindeyiz.” dedi.


Genel Kurul sonrası yönetimde Sıddıka Özbakır, Salim Diner Safiye Alkaya, Dursun Teper asil üye Kadriye Öztürk, Onu Aydoğdu, Şenol Arkan, Okşan Yılmaz, Tayfun Habiçoğlu, Leyla Öz, Vildan Gonca ve Asuman Batı yedek üye olarak yer aldı.

Haber:Y.SEVER