Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, DÜSİAD tarafından organize edilen ve 4 gün süren Bosna-Hersek gezisi sonrası ilk mesai gününe yoğun programla başladı. Belediye tarafından yapımı devam eden muhtarlık binaları ve yol çalışmalarını inceleyen Başkan Bayram, yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Başkan: Belediye İmkanları ile Yapıyoruz

İlk olarak Nusrettin Mahallesi'nde inşa edilmeye başlayan muhtarlık hizmet binasını inceleyen Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Bu inşaatları tamamen Düzce Belediyesi imkanları ile yapıyoruz” dedi.

Düzce Belediyesi tarafından merkez mahalle muhtarlıkları için hizmet binası yapımına başladı. İlk aşamada Çay, Nusrettin ve Uzunmustafa mahallelerinde muhtarlık hizmet binası yapım projesi hazırlandı ve uygulamasına geçildi. İlk olarak Nusrettin mahallesinde muhtarlık binası inşa edilmeye başlandı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, inşaatı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli, Etüd ve Proje Müdürü Kenan Özen ile birlikte inşaatı gezen Belediye Başkanı İsmail Bayram, tüm muhtarlıklara hizmet binası yapılacağını belirterek ‘Belediyemiz tarafından muhtarlık hizmet binası projesi hazırladık. 45 metrelik hizmet binası için yer tesliminin yapılması ile birlikte inşaatına başlıyoruz. Nusrettin mahallemizdeki inşaatı kısa sürede tamamlayacağız. Bu inşaatları tamamen Düzce Belediyesi imkanları ile yapıyoruz’ dedi.

Çay Mahallesi'nde Trafik Rahatlayacak

Çay mahallesi’nde yeni yol düzenlemesi ile birlikte trafik akışında rahatlama sağlanacak. Asarsuyu Deresi’nin güney kısmındaki düzenleme ile Gazhane caddesi D-100’den gelen Kuyumcuzade caddesinden uzanan çevre yoluna bağlanmış olacak. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, düzenlemeye ilişkin yerinde değerlendirme yaptı ve yetkililerden bilgi aldı. Yol düzenlemesi ile birlikte park alanı içinde muhtarlık hizmet binası da yapılacak. Düzce’nin önemli akslarında yol düzenlemeleri yaptıklarını ifade eden Başkan Bayram, ‘ Gazhane caddesinde de Asarsuyu Deresi boyunca uzanan yolun batı kısmında bir daralma söz konusuydu. Şimdi mevcut yoldan park kısmından yol açılması ile birlikte bu caddeyi Kuyumcuzade’den gelen çevre yoluna bağlamış olacağız’ dedi.

Haber; C. ÜSTÜNER