Konuralp Merkezde esnaf ve vatandaşlar, kalkan tozdan yaka silkiyor. Kilit taş döşeli yollar, kısa süre önce değiştirilmiş, yerine yeni taşlar döşenmişti. Ancak yeni yapılan yolların ardından vatandaşlar kalkan tozdan şikayetçi.

Esnaf, kapısının önünde oturamıyor, Kapı-pencere açamıyor… Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i mahalleye davet eden esnaflar, “gelsin bir saat burada oturabilsin, biz de şikayetimizden vaz geçeceğiz.” diyor.


İtfaiye’nin zaman zaman  sulama çalışmaları yaptığını belirten mahalle sakinleri, geçici değil, kalıcı çözüm gerektiği görüşünde.

Her gün kapı önünü süpürmekten bıktıklarını söyleyen mahalle sakinleri, bu gidişte mahallede maskeyle dolaşmaktan korkuyor…


Vatandaşlar,“Arabaların ne rot ne balansı kaldı araba girmek istemiyor. Yollar bozuk batak çökek. Dükkanın içi toz içinde. Her şeyden önce halk sağlığı, mağdur durumdayız. Başkanımızdan ivedilikle gidermesini istiyoruz. Esnaf kapısını kapatıyor. Kimse yok izlenimi veriyor. Dönüp gidiyor. Maddi kayıpta söz konusu. Dilekçe verdik inşallah sonuçlanır.” Dedi.


Konuralpli vatandaşlar, kendilerine “cezalandırılıyor muyuz?” diye soramadan edemiyor…Konualp merkezde Cumhuriyet Caddesi Başkan Keleş’in seslerini duymasını istiyor.

Haber;S.KAŞKIR