Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in üzerinde çok durduğu ve önemli projeleri arasında gösterdiği Melen Su Park Projesi için 1.Etap çalışmalarına start verildi. alt yapıdan başlanan çalışmaları yerinde gören Başkan Keleş, projenin detayları hakkında Öncü TV mikrofonuna özel açıklamalar yaptı.






Keleş, “Başbakanımızda düzenlediği mitingde bizzat ilan etti. 1.Etap, Küçük Melen Köprüsü ile Mamure Köprüsü arasında Melen Çayının sağ ve sol tarafında kalan yaklaşık 100 dönümlük araziyi kapsıyor. Çalışmalar başladı. Öncelikle alanın alt yapısını hazır hale getiriyoruz. Yürüme yolları ve yeşil alanların belirlenmesinin ardından ağaçlar dikilecek. Sosyal tesisler inşa edilecek. Bu konuda ihale yapma aşamasındayız.  İfade ettiğimiz işlemleri bu sene yılsonuna kadar toparlayacağımızı düşünüyorum. Yeni Taşköprü ve Konuralp arasında yaklaşık 7-8 kilometrelik bir alan Düzce’nin muhteşem yaşam alanı haline dönüşecek.” dedi.

Başkan Keleş, ayrıca Melen Çayını belirli noktalarda keserek enerji üretimi sağlayacaklarını ve üretilen enerjinin projenin ihtiyacı olan enerjiyi kendi içerisinde temin edeceğini paylaştı.

Haber:Y.SEVER