Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, daha önce "basına iftar" diyerek duyurduğu programını bu defa meclis üyelerini de katarak iki programı bir arada  tamamladı. Başkan Keleş iftarda yaptığı konuşmada "Düzce'nin basın yayın açısından çok güçlü bir camia olduğunu dile getirdi.

Hitabında Basın mensuplarına ve Meclis üyelerine birlikte hitap eden Başkan Keleş, yaptığı kısa konuşmada "eleştiriye açık olacağını " da belirterek kendisini eleştirenlere de ince bir mesaj verdi. Belediye ve hakkında yer alan haber ve yorumlar hakkında hiç bir açıklamada bulunmayan Başkan Keleş, iftar sofrasını Başkan Yardımcıları Ali Güney ve Murat Caymaz ile yeni basın danışmanı İlkay Keleş başta olmak üzere Ak Parti Grup Başkan Vekili  Hasan Küçük, MHP Grup Başkan Vekili Ercan Katırcıoğlu ile DÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Faruk Ermemiş yer aldı.

            AKP-MHP KOALİSYONU !

Ak Parti Milletvekili eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın, MHP'nin desteğiyle  TBMM Başkanı seçildiğinin akşamı gerçekleştirilen iftarda aynı masayı paylaşan Başkan Keleş, yaptığı bu uygulamayı siyasi çevreler "AKP-MHP koalisyonuna destek veren bir mesaj" olarak yorumladılar...İftarda sadece Başkan Keleş'in konuşmasını da "tartışmaya mahal bırakmamak" olarak değerlendirildi.

            İFTAR BASINA MI MECLİSE Mİ !

"Basına iftar" denilerek, AKP ve MHP'li meclis üyelerini bir araya getiren, bazı  basın mensupları da "AKP-MHP Koalisyonunu destekleyen ve buna zemin hazırlayan bir girişim"e  alet olmamak adına üstelik Başkan Mehmet Keleş'in  basın Mensuplarının soru sormasına dahi mahal bırakmadan programı kapatması üzerine, olaya tepki gösteren bazı basın mensuplarının iftarın ardından çayı içmeden kalkarak tepkilerini ortaya koydukları görüldü.

Haber;E.TAYHAN