Akçakoca Belediyesi'nin karla mücadelesi vatandaşı memnun ederken bu durumun öğrencilerin pek de hoşuna gitmediği anlaşıldı. Başkana sosyal medya üzerinden seslenen öğrenciler, okulların tatil edilmesi için Başkan Yemenici'den kar temizleme çalışmalarına son vermesini istedi.

Okulların kar tatile girmesini isteyen öğrencilerden birinin What's App üzerinden Başkan'a gönderdiği bir not ise sosyal medyada günün konusu oldu. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, sosyal medya hesabı üzerinden Akçakocalı bir esnafın kızı olan Ecrin'in beklentisini paylaşarak altına şu notu düştü: "Okuma yazmayı yeni öğrenen telefoncu Berkant'ın kızı minik Ecrin ile What's App diyaloğumuz ve kendisinin haklı talebi:)"

Eliyle kaleme aldığı "Cüneyt Amca, yollarımızı açma, okullar tatil olsun, kızak kayacağız, imza Ecrin" şeklindeki yazıyı babası aracılığıyla Başkan Yemenici'ye gönderen Minik Ecrin'e Başkan'ın esprili cevabı ise "Ecrin'im senin bu güzel talebini kıramam. Derhal çalışmaları durduruyorum :))" oldu. Devamında ise "Ecrin'im vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, refahı ve mutluluğu için çalışmamız gerekiyor ama kar küreme yapmadığımız bir yerde kızakla kayalım hep beraber." diyerek küçük kızın gönlünü aldı. Ecrin de Başkan için "Teşekkür ederim, ellerini öperim." yazısını kaleme aldı.