Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Öncü TV’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’le bir araya geldi.

“Yığılca belediye başkanı olarak, güvenim sonsuz”
Kanalı ziyaretinde, ilk olarak eski sahibi Önder Tonyalı’ya Öncü Tv’yi ilkeli yayınlarıyla bu seviyeye getirmesinden ötürü teşekkür ederek başlayan Muzaffer Yiğit, şunları dile getirdi;

“Hidayet Türkseven büyüğümüzün de Düzce için nasıl bir marka olduğu, ne kadar önemli bir isim olduğunu özellikle bizim akranlarımız bilir. Onun evlatlarının da kurmuş olduğu Türkseven Şirketler Grubunun Öncü Medya’yı almış olması atılım anlamında daha ileriye gidileceğini de gösteriyor. Ben inanıyorum ki Hidayet Türkseven gibi bir babanın evlatları kendi işlerinde olduğu gibi Öncü TV markasını da daha yükseklere taşıyacaklarına, ulusal bir kanal olabileceklerine yürekten inanıyorum. Bütün belediyeler olarak bizlerde taşın altına elimizi sokalım ve Öncü TV’yi bugün olduğu yerden çok daha yükseklere taşımaya hazır olalım diyorum. Öncü TV inşallah hem Düzcemiz için hem ülkemiz için bir marka olsun diyorum.
Bu başarılarını yayıncılık hayatlarında da ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla hareket edeceklerine yürekten inanıyorum. Yığılca



"Belediye Başkanı olarak, güvenim sonsuz.”

2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili de samimi açıklamalarda bulunan Başkan Yiğit, şöyle konuştu;

“Biz 2014 yılında almış olduğumuz hizmet bayrağını bugün en üst seviyelere çıkarmak için gecemizi gündüzümüze katarak, varımızla yoğumuzla çalışmaya devam ediyoruz. Tevazu göstermeyeceğim, Yığılca’mızı almış olduğumuz konumdan çok daha yukarılara taşıdığımıza inanıyorum. Bunu sizlerde görüyorsunuz. Halkımızın görev süremizin son çeyreğine girmiş olduğumuz şu günlerde, devam etmemiz noktasında olduğunu görüyoruz. Bugün adayım diyemiyorum, çünkü henüz daha aday adayıyız. Büyüklerimizin takdiri, vatandaşlarımızın teveccühü rabbimin de takdiri ile inşallah bir daha seçilme noktasında olursak, hizmetlerimize kaldığımız yerden daha da büyüterek yapmaya çalışacağız.



“Hayallerin bile ötesinde bir yığılca oluşturmak için yemin ettik”
Bugün ilçemizi birçok insanın hatta ve hatta kendimin bile hayal edemeyeceği bir noktaya taşıdığımıza inanıyorum. İnşallah tekrar görev verildiği takdir de taşımaya da devam edeceğiz. Biz hayallerin bile ötesinde bir Yığılca oluşturmak için yemin ettik. O yeminimizi yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayallerin ötesinde bir belediye başkanı olabilmek için var gücümüzle 7’den 70’e tüm ekibimle ve halkımla çalışıyoruz.”



“Yığılca’yı bugün gizli kalmaktan kurtardık”
Açıklamalarına Yığılca’ya dair açıklamalarıyla devam eden Muzaffer Yiğit, “Yığılca’ya yıllardan beri Saklıkent denmiş. Yığılca insanlar tarafından keşfedilmeyi bekleyen bir yermiş gibi anlatılmış. Ama yaklaşık 5 yıldan beri biz Yığılca’yı gezmek isteyen bütün insanların hizmetine sunduk. Daha doğrusu gizemli güzelliğini, coğrafyasını, kültürünü, insanını ümit ediyorum ki dünya’da bilmeyen az insan vardır. Yığılca’yı bugün gizli kalmaktan kurtardık. Saklıkent adını literatürümüzden kaldırdık. İlçemiz artık saklı cennet olarak anılan bir memleket haline geldi” diye konuştu.