Düzce’de yaklaşık 4 yıl önce annesini sonrasında ise babasını kaybeden 35 yaşındaki down sendromlu Serap Karaman ağabeyi yurtdışında yaşadığı için yalnız kalınca yakınları onun için koruyucu aile aramaya koyuldu. Yakınlarının durumu Sevim Karaman’la paylaşması üzerine hiç düşünmeden koruyucu anne olmayı kabul ederek Kahraman, Serap’ın bakımını ve ona yol arkadaşı olmayı üstlendi.

Fenerbahçe maçına gitmek, gelinlik giymek, Beyaz Show’a gitmek…
Yaklaşık 3 yıldır ona hem anne hem arkadaş olan Sevim Arslan’la birlikte yaşayan Serap’ın küçük ve temiz dünyasında gerçekleşmesini istediği birkaç hayali var. Çok büyük bir Fenerbahçe taraftarı olan Serap, Fenerbahçe maçına gitmek istemesinin yanı sıra bir de gelinlik giymek ve Beyaz Show’a gitmek istiyor.

Üzerinde ‘Serap’ yazan sarı-lacivertli forma
Serap’ın hayallerini gerçekleştirmek için koruyucu anne Sevim Arslan tüm imkanlarını seferber ediyor. Bugün de 35 yaşındaki down sendromlu Serap Karaman’ı Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Başkan Kudu ve yönetim kurulu üzerinde ‘Serap’ yazan sarı-lacivertli Fenerbahçe formasını ve yine sarı-lacivertli çeşitli hediyeler getirdi.

Aziz Yıldırım’ı sordu
Hemen Fenerbahçe atkısını boynuna takan ve heyecanı her halinden anlaşılan Serap ziyarete gelenlere ‘Aziz Yıldırım ne yapıyor?’ diye sordu. Düzce Fenerbahçeliler Derneği Serap’a Başkan Yıldırım’ın selamını iletti. Daha sonra Serap üzerinde Fenerbahçe amblemi olan pastanın mumlarını üfleyerek misafirlerine ikram etti.

“Kadıköy’de oynanan maça Serap’la birlikte gideceğiz”
Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ziyaret sırasında önümüzdeki hafta oynanacak ilk maça Serap’ı da götüreceklerinin sözünü verdi.

Kudu, “Biz Fenerbahçe Spor Kulübü Düzce Şubesi olarak sosyal proje kapsamında bu tür faaliyetlerimiz devam ediyor. Serap kardeşimizi biz daha önceden bilmiyorduk, gazetede gördük. Bir arkadaşımız bizi aradı. Sevim hanımla irtibata geçtik ve Serap kardeşimizi ziyaret etmek istedik. Serap kardeşimize formalar ve çeşitli hediyeler getirdik. Bundan sonra Serap kardeşimizin ne isteği varsa Düzce Fenerbahçeliler Derneği olarak biz onun yanındayız. İleriki günlerde de İstanbul Kadıköy’deki bir maça da götüreceğiz. Aziz Başkan’ın kendisi de maça davet eder. Bugün kulüple yazışmalarımıza başlayacağız. Başkanın kendisi de uygun olursa Serap’la görüştüreceğim.” dedi.

“Bunlar Serap’ın çok arzuladığı şeyler”
Serap’ın koruyucu annesi Sevim Arslan ise, “Gördüğünüz gibi Serap çok mutlu oldu. Hayali gerçek oldu. Maça gitmek istiyordu, o da oldu. Sağ olsun başkanım da duyarlı davrandı Serap’ın isteklerini yerine getirdi. Şimdi arzumuz gelinlik giymek ve Beyaz Show. Bunlar onun çok arzuladığı şeyler. Bunlar da olursa sayenizde size minnettar oluruz.” ifadelerinde bulundu.

Sarı-lacivertli ojelerini kameralara gösteren 35 yaşındaki Serap Karaman mutluluğunu “En büyük Fener, başka büyük yok” ve “En büyük Başkan Aziz Yıldırım” sloganlarıyla dile getirdi.

Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu ve yönetim kurulu üyeleri ile fotoğraf çektiren Serap Karaman misafirlerini balkondan sarı-lacivertli bayrağı sallayarak uğurladı.