Hava şartlarının değişmesiyle yolların köstebek çukuruna döndüğü Düzce sokaklarında vatandaşların şikayetleri bitmiyor. Daha önce Beyciler ve Hamidiye mahallesindeki vatandaşların şikayetlerinin ekranlara taşınmasının ardından, telefona sarılan vatandaşlar yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. İşte bu mahallerden biri de Körpeşler Mahallesi 2. Cadde 2. sokak.

Çoban Kavşağı'nda başlatılan Dal-çık Çalışmaları nedeniyle Akçakoca istikametinden gelen araçlar Hamidiye Mahallesi ve Körpeşler mahallesine yönlendirildi. Ağır tonajlı araçların bu yolları kullanması yolları tahrip ederken, bu bölgede yaşayan vatandaşlarla yolu kullanmak zorunda olan diğer sürücüler çamur içinde kalıyor.

Bir dahaki seçimlerde zurna alırlar

Yollarının çamurunu gösteren vatandaşlar, kimsenin kendileri ile ilgilenmemesinden şikayet ederek “Burası mahalle belediye başkanlarımız buranın çamuruyla pisliği ile ilgilenmiyor. Biri bir gün gelip de bizim şikayetlerimizi dinlemedi. Biz hepsinden davacıyız. Bir dahaki seçimlerde zurna alırlar. Artık kendi sokağımızı kendimiz temizliyoruz yine de pislikten kurtulamıyoruz.” Dedi.

Bir diğer vatandaş da “Avrupa birliğine girmeye uğraşıyoruz. Şu rezillikle mi Avrupa birliğine gireceğiz? Belediye başkanımız halkın sorunları ile ilgilensin. Ne sağlık ocağına, ne pazara ne de çocuklarımız okula gidebiliyor. Büyük araçlar dar sokaklardan geçiyor. Burada birinin başına bir iş gelse bunun hesabını kim verecek. Belediye başkanımızı sorunlarımızla ilgilenmesi için buraya davet ediyoruz.” Dedi.

Kamyonların, yolları yıpratmasından ve çamur içinde bırakmasından şikayet eden vatandaşlar, dal-çığın bir an önce bitirilmesi ve yolların asfalt olması için yetkililere seslendi.