Her yıl Eylül ayının ilk haftası kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle açıklama yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, zabıtanın şehrin esenlik ve huzurundan sorumlu olduğunu vurguladı. Tanyel açıklamasında, ‘Zabıta, belediyelerinin teşkilat yapısında olmazsa olmaz ana birimlerindendir. Bulunduğu şehrin sağlık, esenlik, huzur ve düzeninden sorumludur. Çalışmalarıyla şehrin yaşam kalitesini düzeltir. Tüm gücümüz ile daha güzel bir Düzce için çalışıyoruz.’ dedi.

Zabıta Müdürü Kadir Karaçam da 187’inci kuruluş yıldönümü için çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini ifade ederek, ‘Kıymetli hemşehrilerimizden onların rahatlığı ve memnuniyeti için aldığımız tedbirlere uymalarını ve bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Alo 153 belediye istek ve şikayet hattı 24 saat açıktır. Her zaman bu iletişimi kullanabilirler.’ diye konuştu.

Zabıta Haftası nedeniyle Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, Belediye Zabıta Müdürü Kadir Karaçam ve personel temsilcileri Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ederek hafta nedeniyle çiçek takdim etti.

Haber; C. ÜSTÜNER