Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, geçimlerini karayolu ile eşya ve yük taşımacılığı yaparak kazanan Kamyon ve TIR Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde habersiz bir şekilde kooperatife giden Başkan Ay, Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ve üyeler tarafından yoğun ilgi gördü.

“Yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz”
TIR ve kamyoncuların sıkıntılarını dinleyerek taleplerini alan Başkan Ay, “Belediyenin yapması gereken işlerden biri de size kamyon ve TIR parkı yapmak. Bu konuda sıkıntı yaşadığınızı biliyorum. Size bir park yapacağız” dedi.

“Yeni Sanayi mevkiine bir park sözü verdi”
Ziyareti değerlendiren Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ise şu ifadelerde bulundu:

“Başkanımız habersiz bir şekilde bizi ziyaret etmeye, çayımızı içmeye geldi. Üyelerin istek ve taleplerini alarak, Düzce Belediyesi’nden istedikleri bir şey olup olmadığını sordu. Bir belediye başkanının yapabileceği güzel bir ziyaretti. Bir belediye başkanından daha önce görülmemiş bir ziyaretti. Yapamayacak bile olsa, bizim için yaptığı çok güzeldi ve bunu söylemesi bile çok anlamlıydı. İçimizden biri, halkın içinden biri olduğunu bize gösterdi. Kendisi bize Yeni Sanayi mevkiinde yapılması planlanan bir park yeri sözü verdi. Biz de kendisine çok teşekkür ettik.”


Haber: Ö.YILMAZ