Yardıma muhtaç vatandaşlara yardım yapılmaya devam ediliyor, Bugün de Ağa Mahallesi'nde oturan iki kişiye Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın'ın da destekleriyle akülü tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. Mahallede oturan ve 10 yıldır geçirdiği felç nedeniyle yürüyemeyen ve yine 20 yıldır geçirdiği felç nedeniyle yürüyemeyen Seçil ve Aynur Demirkaynak'a Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından bugün düzenlenen programla özel akülü tekerlekli sandalyeleri verildi.

Mahallede yapılan programa katılacak olan Başkan Bayram, mahalle girişinde aracından inerek alana yürüyerek gitti. Etrafı da inceleyen Bayram, yol sırasında davul zurna ile birlikte vatandaşların sorunlarını da dinledi.

“Devamı gelecek.”

Daha sonra sandalyeleri dağıtan Bayram, “Bu tür yapılan yardımların insanlar açısından önemi çok büyük. Bizde bundan sonra bu yardımlara gücümüz yettiğince devam edeceğiz. Bize ihtiyacı olanlar başvuruyor ve biz de imkanlarımız çerçevesinde elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Bugün de bu yardımların ilkini gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu. Sandalyelerine kavuşan engelli mahalle sakinleri de duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bayram, son olarak mahallenin arka tarafına yapılması düşünülen cami arsasına gidip incelemelerde bulunarak Ağa Mahallesi Muhtarı Cemil Tanrıver'den konu ile ilgili bilgi aldı.