Konuralp’te bir vatandaşın Konuralp belediye Başkanı Yusuf Ercan ve kardeşi Konuralp Şehit Kemal Çıtlak Mahallesi Muhtarı Nuri Ercan işlettiği kereste fabrikasının kendi tapulu arsasını gasp ettiği iddialarına Başkan Ercan’dan yalanlama geldi. Kereste fabrikasının kendisine ait olmadığını söyleyen Ercan, iddiaları hayal ürünü olarak nitelendirdi. 

Ercan, “Kereste fabrikası benim değil, benim hiçbir bağlantım yok. Vatandaşımız aynı şekilde tüm kamu kuruluşlarına, başbakanlığa hatta cumhurbaşkanlığına müracaatı var . şuanda konu mahkemede konuşacak çok fazla bir şey yok. Firmanın ismi turna ahşaba ait. Kimin sahibi olduğunu bilmiyorum. Ruhsatsız olması söz konusu değil. Eski bir bina. Vatandaşın konuştuğu tamamen hayal ürünü. Söz konusu 500 metre karede de 6 hisse var. 6 kardeşten bir tek kendisi ilgileniyor. Arsalar onlardan bizim babamıza geçtiği doğru.” dedi.
Kereste Fabrikasının ruhsatsız iddialarının doğruluğunun mümkün olmadığı belirten Ercan, konunun yargı aşamasında olduğundan bu konuda yorum yapmanın doğru olmayacağını belirtti.

 

Haber; S.KAŞKIR