Düzce ilinin Belediye Başkanları her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantıyı bu defa Kaynaşlı Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde Fenerbahçe Kulübü'nün Topuk Yaylası Tesislerinde gerçekleştirdi. Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan ile Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu’nun dışında tüm belediye başkanlarının eşleriyle birlikte katıldıkları toplantı Topuk Yaylası'nın bol enerjili havasında yapıldı.

Bazı yasal engellerin tartışıldığı toplantının ana konusu yine Katı Atık Depolama Tesisi'nde gelinen noktaydı..Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, toplantıda belirlenmiş bir konu olmamasına rağmen bu ayki toplantıda Katı Atık tesisinde gelinen nokta üzerinde durulduğunu kaydederek, “En büyük hedefimiz bir an evvel katı atık tesislerinde yaşanan engelleri ortadan kaldırarak çalışmalara daha seri olarak devam etmek istiyoruz” dedi.

Bazı belediye başkanlarının ilk kez görme fırsatı bulduğu FB’nin Kaynaşlı Topuk Tesisleri'nin iyi bir yatırım olmasının yanında bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten belediye başkanları, Tesis Müdürü Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Efdal Altundal‘ın gözetiminde tesisi gezip görme fırsatı da buldu. Belediye başkanları, FB’nin Topuk Tesislerinin gelecekte daha da büyük ilgi olacağını dile getirdi.

Haber; C. ÜSTÜNER