Konuralp Kız Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan öğrencilerin "Hafızlık Cemiyeti" programı Düzce İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. 100 kursiyer öğrenci arasından hafızlık belgesi almaya hak kazanan 17 öğrencinin belgelerinin verildiği toplantıda Düzce İl Müftüsü Selami Emen bir konuşma yaptı.


Başarılı olan öğrencilerini Kur'an aşıkları ve Kur'an bülbülleri olarak nitelendiren Emen, Allah'a ibadetle yetişen gençlerin Allah katındaki değerini hadislerle anlattı. Emen, Kur'an eğitiminin dinimizdeki önemine değindiği konuşmasında öğrencileri tebrik etmeyi ihmal etmedi.


Emen, "Bu topluluğun içerisinde nice böyle hafızlık yapmış, hayatlarını Kur'an ile tenzil etmiş arkadaşlarımız var. Onları tebrik ediyorum. Anne-babalarını, hocalarını tebrik ediyorum. Devamını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.Bu gençlerimiz ve aileleri mahşer günü tac giyecekler ve onlara oku ve yüksel denilecek. Mahşer kalabalığının hayran bakışlarıyla onlar yükselecek." ifadesinde bulundu.


Öğrenci velilerinin ve Kur'an sever bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşmanın ardından kursu başarı ile tamamlayan öğrencilere tac giyme merasimi düzenlendi.