Göreve geldiği ilk günden bu yana Kaynaşlı'nın kalkınması ve daha modern bir kent haline gelmesi için önemli çalışmalara imza atan Kaynaşlı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Erol Bayraktar, TOKİ Projeleri'ni her zaman gündeminin üst sıralarında tuttu.



Bu doğrultuda daha önce yapılan TOKİ konutlarına yenilerinin eklenmesi için Ankara nezdinde görüşmeler yapan Bayraktar, Karaçalı Mahalleri ile Çele Köyü sınırlarına yeni bir proje daha kazandırdı. Geçtiğimiz yıl projesi tamamlanan ve Kasım-Aralık aylarında başvuruları alınan TOKİ konutlarının yapımına başlanması dört gözle bekleniyordu. Hava şartlarının inşaata elverişli hale gelmesi ile birlikte TOKİ, Kaynaşlı'nın Çele Köyü’ne yapılacak 132 konut ile Karaçalı Mahallesi'ne yapılacak 54 konutun yapım çalışmalarının önümüzdeki ay start alacağını duyurdu.



Konut projesi ile birlikte yine merkeze hem pazaryeri hem de Merkez Camii Şadırvanı ve Lojmanı yapılacak. Bunları inşaatı ve çevre düzenlemesi için de 29 Nisan tarihinde ilk kazma vurulacak.

Bayraktar'ın yoğun çabası ile yapılacak toplam 186 TOKİ konutu, pazaryeri ile kentin barınma ve kapalı pazar yeri noktasında yaşadığı eksiklik giderilmiş olacak.

Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ