Düzce Belediyesi merkez mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bugün Şıralık Mahallesi’ndeki yolların asfaltlamasına başlayan Düzce Belediyesi, şehir merkezinde asfaltlama çalışmasını kış gelmeden bitirmek istiyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunana Belediye Başkanı İsmail Bayram, asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve Düzce merkez mahallelerde asfaltı olmayan yolun kalmayacağını ifade etti. Alt yapı ve asfaltlama çalışmasının belediyelerin yapması gereken işler olduğunun altını çizen Başkan Bayram, bu görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve kış gelmeden ana yollarda ve bazı ara sokaklarda çalışmalarını tamamlamak istediklerini belirtti.

Bayram: “Asfalt çalışmamız ara vermeden devam ediyor. Asfalt ve alt yapı çalışmaları belediyelerin yapması gereken işler. Biz de bu işlerimizi hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Tabi bu işlerimizi yaparken bazı sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Vatandaşlar bazen tepki gösteriyor. Ama bunların biz farkındayız ve vatandaşlarımızdan çalışmalarımız sırasında biraz sabır istiyoruz. Bizim önceliğimiz alt yapısı bitmiş mahallelerde. Alt yapısı biten mahallelerimizde çalışmalarımızı daha önce yapmak için planlama yaptık. Alt yapısı tam olarak bitmeyen mahallelerde ise alt yapıyı bitirip çalışmalarımıza ondan sonra başlayacağız. Bu yıl yaklaşık 50 kilometreden fazla asfalt yapacağız.”
Kaldırım ve park çalışmalarının da devam ettiğini vurgulayan Başkan Bayram, kaldırım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca Kalıcı Konutlarda park çalışmamız olacak. İfadelerini kullandı.

Bayram: “Asfalt çalışmamızın yanı sıra kaldırım çalışmalarımız da devam ediyor. Ayrıca Kalıcı Konutlarda ve bazı mahallelerimizde park alanı yapma çalışmamız var. Bunlarda yakın zamanda hayata geçecek. Yani kısaca söyleyebilirim ki, kışa çamurlu yollara elveda diyeceğiz.” 

Haber; R. BAL