Düzce bir atıl binadan daha nihayet kurtuluyor. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni binasının hizmete girmesi ile işlevini yitiren Aziziye Mahallesi’ndeki SSK Hastanesi’nin geçtiğimiz 11 Ocak tarihinde başlaması beklenen yıkım işlemin bu sabah itibari ile ilk kepçe vuruldu.



“3 ay içerisinde teslim edeceğiz”
Yıkım işlemini yapan firmanın yetkilisi Zekai Gün, Öncü Haber muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“SSK Hastanemizi yıkıyoruz. Şimdi ön taraftan başlayıp, Allah nasip ederse burayı yerle bir edip, tertemiz yapıp, teslim edip çıkacağız. Yıkım bu sabah başladı. Ufak binadan başladık, arka binaları da yıkıp 3 ay içerisinde teslim edeceğiz.



“3 kepçe ve 6 işçi çalışıyor”
Burada 3 kepçemiz çalışıyor 6 işçimizle birlikte. Burada gördüğünüz gibi duvarları yıkacağız. İçindeki demirleri temizleyip ayıklayarak burayı teslim edeceğiz. Burası zor bir bina ve yaklaşık 10 dönümün üzerinde. Burası da en az 2 buçuk 3 ay sürer. Düzce’mize burayı tertemiz teslim edeceğiz.



Öte yandan, uzun yıllar sağlık alanında hizmet vermesinin ardından AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir bir açıklama yapmış, binanın farklı amaçlara yönelik kullanıldığı yönünde çokça şikayetler aldıklarını belirterek yıkım işlemini hızlandırdıklarını ve arazinin eğitim alanında kullanılacağını söylemişti.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ