Düzce Belediyesi ile Belediye-İş sendikası arasında 2 yıllık sözleşme yenilendi.  Bu gün düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı İsmail bayram, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye-İş temsilcisi Nihat Bayram, Yerel-Sen temsilcisi Mümtaz uzun’un yanı sıra bir çok belediye çalışanı katıldı.
Normal süresi dolan sözleşmenin yenilediklerini ifade eden Belediye Başkan yardımcısı İsmail Tanyel, sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını diledi.
Yerel-Sen Düzce il temsilcisi Mümtaz uzun ve Belediye İş temsilcisi Nihat Bayram yaptığı açıklamada belediye ile yapılacak sözleşmelerin hayırlı olmasını diledi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram ise belediye iş sendikası çalışanlarının aldığı paralar için“analarının ak sütü gibi” ifadesini kullandı.
Bayram, “Sözleşmemizi bugün tekrar yeniliyoruz. Allah izin verirse bu çalışan arkadaşlarımız ile 2 yıl boyunca sözleşmemiz olacak. Bu arkadaşlarımız hiçbir zaman endişe etmesin. Aldıkları paralar her zaman analarının ak sütü gibidir. Yeni sözleşmemiz herkese hayırlı uğurlu olsun.”dedi.
Başkan bayram’ın konuşmalarının ardından Belediye-İş sendikası ve Yerel Sendika ile birlikte 2 yıllık sözleşme imzalandı.  İmza töreni belediye iş sendikası ve yerel sendikası üyelerinin de katıldığı yemekle devam etti.