Düzce Belediyesi Çamköy’deki asfalt şantiyesini arazi, müştemilatı, tesis, teçhizat ve araçların 3 yıl süre ile kiraya verilmesine ilişkin ihaleye çıkarma kararı aldı.

Belediyenin özel mülkiyetinde olan taşınmaz mallar 07 Mart 2017 Salı günü saat 10.00’da Düzce Belediye Encümen salonunda, encümen huzurunda yapılacak ihale ile kiraya verilecek.

İhale asfalt şantiyesi bulunan 2 adet beton santrali tesisini, eleme yıkama ve kırma tesisini, çelik konstrüksiyon yapıyı, ‘Açık Teklif Usulü Artırma’ ile 3 yıl süreyle kiraya verilmesi işini kapsıyor.

İhaleye girecek olan isteklilerde aranan şartlar ve belgelerin paylaşıldığı ilanda, şantiyenin kira süresinin yer tesliminden itibaren 3 yıl olduğu belirtilirken aylık tahmini kira bedeli KDV Hariç 10 bin TL olarak açıklandı.
 
3 bin 600 lira geçici teminat bedeli üzerinden ihaleye girileceğinin bildirildiği ilanda “Kesin teminat bir yıllık ihale bedeli üzerinden %6 oranında alınacaktır. Yıllık kira bedeli 3’er aylık dönemler halinde, peşin olarak tahsil edilecektir. İlk ödeme yer tesliminde yapılacak olup, takip eden ödemeler 3’er aylık dönemler halinde ilk ödemenin yapıldığı gün mesai saatine bitimine kadar ödenecektir.” Denildi.