D-100 Karayolu üzeri Akınlar Mahallesi mevkiinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi için önemli gelişme! Esnafın yıllardır yaşadığı yol sorunu için belediye ekipleri kolları sıvadı…

Çalınmadık kapı bırakmayan esnafın çağrısına nihayet kulak verildi ve asfaltlama çalışmaları bugün itibariyle başladı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Düzce Küçük Sanayi Sitesinde yapacağı asfaltlama işlemi öncesinde baybas malzemesi serimi ile başlayarak çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay konuyla ilgili açıklamada, “Düzce’nin genelinde bozuk, kötü yıpranmış, alt yapısı olmayan yol bırakmama gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızın can güvenliği bizim için her şeyin önünde gelirken, Düzce’yi altyapı standartları yüksek bir şehir yapmaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Üstyapı tamam, peki altyapı?

Tüm bu gelişmelerin ışığında akıllara bir de altyapı sorunu geldi! Yıllardır özellikle kış aylarında altyapı eksikliği nedeniyle biriken yağmur sularının çileden çıkardığı esnaf, su basma tehlikesi ile de karşı karşıya kalıyor.
Esnaf artık kışın çamur, yazın tozdan kurtuluyor ancak her yağmurda altyapı eksikliğinin gün gibi ortaya çıktığı sanayi sitesinin bu sorunun da bir an önce giderilmesi bekleniyor.