Düzce Belediyesinin en çok eleştirildiği konuların başında gelen bozuk yolların yapımı başladı. Hava durumunun mevsim şartlarında seyretmesiyle birlikte geçen kış birçok olumsuzluğa neden olan yolların asfaltlanması çalışmaları başlatıldı.

Üç ekip kuruldu
Vatandaşlardan aldığı eleştiriler üzerine Düzce Belediyesi tarafından asfaltlama için tüm hazırlıklar tamamlandı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama programına alınan yolların kazı işlemine başladı. Birkaç mahallede eş zamanlı olarak başlatılan asfalt hazırlığı için üç ekip oluşturuldu.

Uzunmustafa Mahallesinden başladı
Belediyeden yapılan açıklamada, geçen yıldan yağmursuyu hatları döşenmiş yolların asfaltlanması gerçekleştirilecek. Kuyumcuzade, Celal Nalbantoğlu Sokak ve Uzunmustafa Caddesi ve 731, 817’inci sokaklarda asfalt hazırlığı için kazı ve zemin çalışması yapılıyor.

Asfalt üretimi artırıldı
Belediye 2017 yılı içinde tüm yolların asfaltlanması hedeflerken bu doğrultada asfalt şantiyesinde asfalt üretiminin artırıldığı belirtildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş daha önceki açıklamalarında alt yapısı tamamlanmış ve yeni açılan tüm yolların yıl içinde asfaltlanacağını belirtmişti.