Öncü Whatsapp ihbar hattımız gelen bilgilere göre, Düzce’nin göbeği Kalıcı Konutlar 6. Bölge’de yaşayanlar, uzun zamandır oturduğu evde 10 yıldır kira, 4 yıldır da su faturası ödemediği iddia edilen şahsı konuşuyor.

Edinilen bilgilere göre, geçmişte ticaretle uğraştığı ve iflas ettiği iddia edilen A.S. isimli şahıs, 10 yıl önce evini B.A. isimli şahsa sattı. Ancak iddiaya göre evi satan şahıs daha sonra evden çıkmadı. Evi satın alan ve su aboneliği üzerinde bulunan B.A., 10 yıldır kira ödemeden evde oturan A.S.’nin evi terk etmesini sağlamak için 4 yıl önce su saatini söktürdü.



Su saatinin sökülmesinin ardından evden çıkacağı düşünülen A.S, yine iddialara göre çıkmak yerine 4 yıldan bu yana her akşam su borusunun bulunduğu alana bağlantı yapıp, sabah ise bağlantının borularını çözerek sıkıntısını giderdi.



Konuyla ilgili belediyeye bir çok kez şikayet dilekçesi verdiği de iddialar arasında olan evin gerçek sahibi B.A’nın, belediyeden bugüne kadar olumlu-olumsuz hiçbir geri dönüş alamadığı, A.S’nin 10 yıldır çıkmadığı dairenin bahçe katında olmasından ötürü su bağlantısını her gün söküp takmaktan ötürü zemini su bastığı ancak yine de edilen şikayetlerin sonuçsuz kaldığı da iddialar arasında.


Whatsapp ihbar hattımız: 0542 767 1881

Haber: B. ZENGİN