Kaynaşlı Belediyesi, şehirleşme çalışmalarıyla birlikte sosyal belediyecilik anlayışıyla bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor.
‘Bütün Şehir’ ilkesini benimseyen Belediye Başkanı Erol Bayraktar, ilçenin her kesimine ulaşıyor. ‘Halkın acısı acımızdır’ diyen Başkan Bayraktar, yakınlarını kaybeden vatandaşlara acılı günde yapılması gereken işlemler için gereken desteği veriyor. Cenaze sahiplerinin ihtiyacı olan mezar tahtası, cenaze yıkama ve nakil işlemleri belediye tarafından sağlanarak ihtiyaç duyulduğunda taziye çadırı kuruluyor.
İlçe merkezinde olduğu gibi aynı hizmeti köylere de ulaştırmayı hedefleyen Bayraktar, cenaze hizmetlerinde aynı kalitenin köylerde sağlanması ve vatandaşlara destek olmak amacıyla Üçköprü ve Dipsizgöl köylerinin muhtarlıklarına cenaze nakil aracı hibe etti.
Köylere olan hizmetlerde aksaklıklar yaşanmaması için bu iki köy muhtarlıklarına cenaze yıkama ve cenaze nakil aracı hibe verilerek, bu köylerden de yakın köylerde cenazesi olan vatandaşlara bu araçların sorunsuz bir şekilde daha hızlı bir hizmet verilmesi sağlandı.