Düzce Belediyesinin düzenlediği toplu iftara Belediye Meclis üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları, memur ve işçi sendikaları temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Bayram gelenkesel hale getirilen iftar yemeği ie dayanışma ve kaynaşmanın arttığını dile getirdi.

 



" İslam aleminin en kutsal ayı olan Ramazan ayının özelliklerinden biri de kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde olabilmektir. Ramazan ayı, Müslüman aleminin en rahmetli ve bereketli ayıdır. Zarafet, kardeşlik, dayanışma ramazanın bize getirdiği yüce hasletlerdendir. Ramazan bizi her türlü kötü alışkanlıklara son vermek için her yıl ilahi fırsat olarak önümüze gelir. İyiden, güzelden yana yeni sayfalar açmak, ahlakı güzelleştirmek, hakkı, hakikati, adaleti ve sevgiyi tesis etmek için ramazan bize büyük bir fırsattır. Bu güzelliklerden biri de bu alanda görülmektedir. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Personel toplu iftarına katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. Bu bizim dayanışma ve kaynaşma adına en güzel yönümüzdür. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Ramazan ayınızı kutlar, hayırlara vesile olması dilerim' dedi.

 



İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, Ramazan ayının hikmetlerinden söz ettikten sonra, belediyenin hizmetlerini daha verimli hale getirmek istediklerini söyledi.

 

"Yoğun ve etkin bir çalışma temposu içindesiniz. Tabii ki amacımız; belediyemizi daha etkin, daha verimli, daha istikrarlı kılmaktır. Çünkü, hepinizin de bildiği gibi belediye hizmetlerindeki verimlilik halka yansıyacaktır. Vatandaşlarımızın huzurlu, refah ve mutluluk içinde olması, belediyemizin görevini başarılı yaptığının göstergesi olacaktır" dedi. 

Haber: M. YILMAZ