Beyköy’de silah ile vurulduğu iddia edilen köpek iki gündür can çekişiyor… Mahallenin çocuklarının seferber olduğu yaralı köpek için yetkililerin duyarsızlığı ise üzüntü verdi. Karın bölgesinden aldığı yara nedeniyle yerinden dahi kalkamayan yaralı köpeğe mahallenin çocukları sahip çıktı. Çocuklar, 2 gündür yaralı köpeğin başından ayrılmazken, yetkililerin duyarsızlığı ise pes dedirtti.

 

Beyköy ilkokulu bahçesine sığınan yavru köpeği okul bahçesinde top oynayan çocuklar fark etti. “Çakıl” ismi verdikleri köpeğin yarasını gören mahallenin çocukları, durumu ailelerine bildirdi. Belediye, jandarma, hayvan barınağı derken, aramadıkları yer bırakmayan mahalle sakinleri ise kendilerine yardımcı olmayan yetkililere tepki gösterdi.

 

Mahalle sakinlerinden Gülay Yılmaz, yetkililerden Hem Beyköy’ün belde olması hem de haftasonu olması nedeniyle yaralı köpeği almaya gelemeyecekleri karşılığını aldıklarını söyledi. 2 gündür yaralı köpeğin başından ayrılmayan çocuklar ise üzüntülerini mikrofonlarımıza dile getirdi.

HABER;S.KAŞKIR