Olay, merkeze bağlı Konuralp Bölgesi 351.Sokak üzerinde dün gece saat 00.45 sularında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bölgede çok katlı bir yapının inşası sürerken gece yarısından sonra dökülen beton çevredeki vatandaşları rahatsız etti. Gürültüden rahatsız olan vatandaşlar durumu hemen Düzce Belediyesi’nin 153 Beyaz Masa şikayet hattına bildirdi. Ancak yetkililerden sorunun çözümü noktasında herhangi bir geri dönüş alamadı.

Yaşanan sıkıntıyı görüntüleri ile birlikte Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na gönderen vatandaş, gecenin o saatinde inşaata beton dökülmesi nedeniyle çıkan sesten rahatsız olduklarını belirtti. Bunun üzerine haber ekibimiz ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve zabıta ekiplerini arayarak vatandaşın şikayeti konusunda haberdar etti.

Gece yarısı yaşanan ve vatandaşı rahatsız eden olayın ardından Düzce Belediyesi Zabıta ekipleri olay yerine intikal etti. Ancak inşaatta çalışanlar zabıta ekiplerine direndi ve “Bu gece bizim bu betonu dökmemiz gerekiyor” diye ısrar etti. Ekiplere mukavemette bulunan çalışanları, haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri durdurdu.  

Zabıta ekiplerince yapılan kontroller neticesinde ise, firmanın beton dökülmesi için belediye encümeninden izin almadığı öğrenildi. Firmaya hem encümen kararı olmaksızın “izinsiz beton dökmekten” hem de çevreyi rahatsız etmekten toplamda 380 TL para cezası kesildi.

HABER: Ö. YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ